marktmenu, lunchmenu en à la carte

Elke middag en avond kan u genieten van het marktmenu. Het marktmenu kan geconsumeerd worden aan de prijs van 40 euro per persoon.

Naast het marktmenu, kan u ook genieten van het lunchmenu. Deze is elke middag beschikbaar aan de prijs van 25 euro per persoon.

Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort

Marktmenu

 

Gravad lax
aardappelsalade / emulsie van Duvel
____

Lamskroontje
groene kruidenkorst / taboulé /
paprika coulis / gekonfijte look

____

Witte perzik
cocosrijst / mango en passievrucht

OF

Assortiment kazen "Kaasaffineurs van Tricht"
met zijn garnituur (suppl. € 8)

 

Prijs: 40 euro per persoon
 

Vanaf 7 juli
Het marktmenu is zowel 's middags als ’s avonds verkrijgbaar

Lunchmenu

Tartaar van zalm
OF
Gegrild buikspek & witte worst - mosterd mayonaise
OF
Noedelsla - scampi - currydressing
OF
Brandade - ei 62°C
______

Scampi “ComilFo”
OF
Gegrilde rundstournedos met verse bearnaisesaus / fris slaatje / verse frieten
OF
Gerecht v/h moment
OF
Visje meunière gebakken / fris slaatje / verse frieten

______

Verwenkoffie of -thee

Prijs per persoon: 25 euro

Het lunchmenu is enkel ’s middags verkrijgbaar

A la carte

Voorgerechten

Langoustinestaartjes / lookboter
Tomaat garnaal met handgepelde grijze garnalen
Carpaccio van rund / rucola / Parmezaan
Tomaat garnaal met handgepelde grijze garnalen / verse frieten
Huisbereide garnaalkroketten met handgepelde grijze garnalen
Noordzeekrab minuut gekookt 'Belle Vue'
Canadese kreeft minuut gekookt 'Belle Vue' (2 pers.)
3 variëteiten van oesters volgens marktaanvoer

Hoofdgerechten

Kalfslende / kalfszwezerik / wortel en sinaas
Zeeuwse mosselen "ComilFo" / frieten
Salade Niçoise / gegrilde "Yellowfin" tonijn
Tongschar meunière / salade mix / tartaar / frieten
Zeebaars op z’n geheel gegaard onder zoutkorst - In zaal versneden (2 pers.)
Canadese kreeft (700-800 gr.)
De klassieke gebakken zeetong ( 2 stuks 4/1)
Ossenhaas (250-300g)
Vol-au-vent 'Royal'

Nagerechten

Crème brûlée "klassiek"
Dame Blanche 'ComilFo' met huisbereid ijs
Aardbei / mascarpone / witte chocolade
Assortiment kazen "Kaasaffineurs Van Tricht" met zijn garnituur
Nagerecht van de chef

Kindergerechten

Gebakken slibtong - handgesneden frietjes
Kindersteak - Béarnaise - handgesneden frietjes
Gebakken kippenslierten - Champignon roomsaus - handgesneden frietjes
Huisgemaakte fishfingers - handgesneden frietjes

Restaurant Nieuwsbrief